Categorieën
Evenementen

Concerten seizoen 2020/2021

zaterdag 19 december 2020, 16 uur:

Wijn en muziek. Liederen en pianocomposities rond het thema wijn in combinatie met een wijnproeverij. Uitvoerenden: Pauline Verburg (mezzosopraan), Jeroen Snijder (piano)

zaterdag 23 januari 2021, 16 uur:

Amateur- componisten uit Utrecht en hun grote voorbeelden. Concert met werken van componerende stadsgenoten en hun inspiratoren. Voorafgaand een cursus voor componisten (in de dop) ism Stichting in de Knop en het Stichting Het Wilde Westen. Uitvoerende: Jeroen Snijder (piano)

zaterdag 6 maart 2021, 16 uur:

Over Vaslav: een beweegconcert. Recital n.a.v. het boek Vaslav van Arthur Japin. Een concert met het thema: voordoen- nadoen. Onder leiding van danseres Nina van Driel wordt het publiek (kinderen en volwassenen) uitgenodigd (mee) te bewegen op muziek. Daarnaast (nog onder voorbehoud) een interview met schrijver Arthur Japin. . Uitvoerenden: Nina van Driel (dans), NTB (fluit), Jeroen Snijder (piano)

Zaterdag 25 september 2021, 16 uur:

Zee en zeeslagen. Composities over vechten op zee voor zang en piano en piano solo. Een recital naar aanleiding van de overzichtstentoonstelling Willem van der Velde, vader en zoon in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum (vanaf oktober 2021.) . Uitvoerenden: Frazer Scott (bariton), Jeroen Snijder (piano)

De concerten vinden plaats in de zaal van de Wijkplaats, Joh. Camphuysstraat 101