Categorieën
Evenementen

Programma 2021-2022

Zaterdag 2 oktober 2021, 20 uur:

Wijn en muziek. Liederen en pianocomposities rond het thema wijn in combinatie met een wijnproeverij. Uitvoerenden: Pauline Verburg (mezzosopraan), Jeroen Snijder (piano), mmv Ilse Eijsink (vinologe)

Zaterdag 6 november 2021, 16 uur:

Zee en zeeslagen. Composities over vechten op zee voor zang en piano en piano solo. Een recital naar aanleiding van de overzichtstentoonstelling Willem van der Velde, vader en zoon in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum. Uitvoerenden: NTB (bariton), Jeroen Snijder (piano)

Zaterdag 12 februari 2022, 16 uur:

Schuberts Winterreise. Bij de uitvoering van deze wereldberoemde liedcyclus van Schubert worden  24 schilderijen van Gerard Nizet (die de gezongen liederen verbeelden) getoond. U hoort en ziet het verhaal van een Utrechtse dakloze. Uitvoerenden: Lars Terray (bariton) en Jeroen Snijder (piano)

Zaterdag 14 mei 2022, 16 uur:

Amateur- componisten uit Utrecht en hun grote voorbeelden. Concert met werken van componerende stadsgenoten en hun inspiratoren. Uitvoerende: Jeroen Snijder (piano)

Vooraankondiging volgend seizoen:

Over Vaslav: een beweegconcert. Recital n.a.v. het boek Vaslav van Arthur Japin. Een concert met het thema: voordoen- nadoen. Onder leiding van danseres Nina van Driel wordt het publiek (kinderen en volwassenen) uitgenodigd (mee) te bewegen op muziek. Daarnaast (nog onder voorbehoud) een interview met schrijver Arthur Japin. . Uitvoerenden: Nina van Driel (dans), NTB (fluit), Jeroen Snijder (piano)

De concerten vinden plaats in de zaal van de Wijkplaats, Joh. Camphuysstraat 101, Utrecht.